Webwinkel is gestopt

Geplaatst door Ank op 14 oktober 2019

Beste klant van De Pluimgraaff,

 

Zoals een aantal van jullie weten ben ik sinds afgelopen maart doorgegaan met de winkel als een Eenmanszaak. Dit maakt dat ik binnen mijn werkzaamheden keuzes moet maken. Eén daarvan is dat ik met de webwinkel ga stoppen.  De stenen winkel in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden geeft genoeg werk en gaat gewoon door. Ik hoop jullie ook vaak als klant daar te mogen begroeten.

 

De webwinkel sluit, de winkel in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden niet.

 

Natuurlijk kan ik altijd een product wat jullie in de winkel hebben gezien opsturen.

Stuur mij dan een mail: info@depluymgraaff.nl.

Ik neem dan contact met je op om het verder af te handelen.

 

Tot ziens in de winkel!

 

Hartelijke groet, Ank Pluimgraaff

is toegevoegd aan het winkelwagentje
Jouw winkelwagentje.
0 producten € 0,00
Er zijn geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen.
naar boven