'Cadeautjes om te geven of te houden'

Geplaatst door Aagje op 15 oktober 2016

Een nieuwe slogan leek ons passend bij de doorstart van de webwinkel. Een nieuwe slogan die de lading dekt want de Pluymgraaff heeft op z'n zacht gezegd nogal een uitgebreid assortiment. Terwijl ik mezelf wegwijs aan het maken ben in mijn nieuwe baan als webwinkelhouder spit ik mij door het grote aanbod aan artikelen die de Pluymgraaff te bieden heeft. Het is nogal een klus om alles wat er in onze fysieke winkel aangeboden wordt ook in de webwinkel te plaatsen maar het zorgt er wel voor dat ik mij verdiep in de producten. Buiten het feit dat ik er zelf hebberig van wordt moet ik ook vaak denken aan vrienden die jarig zijn, net een baby'tje hebben gekregen, een nieuwe baan hebben of de naderende verjaardag van mijn schoonmoeder. De afgelopen jaren vind ik vrijwel alle unieke cadeautjes uit onze eigen winkel tot groot plezier van de ontvangers. Dat is de kracht van onze winkel!

 'De Pluymgraaff, cadeautjes om te geven of te houden'!

is toegevoegd aan het winkelwagentje
Jouw winkelwagentje.
0 producten € 0,00
Er zijn geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen.
naar boven